WEDSTRIJD K.K. Malle-Beerse - ZVC Renolim Borgloon  4 - 2  (1-0)

DATUM 04-02-2022  21:15

DOELPUNTEN 8' Nesen 1-0, 23' Vanderheyden 1-1, 25' Zaghlal 1-2, 37' Elalji 2-2, 38' Elalji 3-2, 39' Elalji 4-2

VERSLAG Na de deugddoende overwinning in Squadra Moeskroen nam KK Malle-Beerse het op tegen het nummer 4 uit het algemene klassement. Vier weken geleden sprak coach Gessner zijn ambitie uit om minstens 6 op 12 te halen. Na een 4 op 9 tegen Futsal Team Charleroi, Full Hasselt en Squadra Moeskroen moest er met andere woorden gewonnen worden. Na negen minuten bracht kapitein Nesen de thuisploeg op voorsprong. KK Malle-Beerse was baas maar vergat zichzelf te belonen met een grotere voorsprong. Dat de bezoekers met het kleinste verschil konden gaan rusten, had het voornamelijk aan zijn doelman Mageren te danken. Niemand die er op basis van de eerste helft aan twijfelde dat KK Malle-Beerse punten zou laten liggen tegen dit Renolim Borgloon. 5 minuten in de tweede helft en een halve kans voor de bezoekers later stond het plots 1-2. KK Malle-Beerse had opeens een groot probleem. De thuisploeg had het overwicht, maar Mageren bewees andermaal een uitstekende doelman te zijn. Ook het doelhout hield Elalji, Nesen en Nyali van de verdiende gelijkmaker. Het publiek voelde dat er meer inzat en ging achter onze spelers staan. Met nog 4 minuten op de klok en 5 fouten voor de bezoekers, ontbond Elalji zijn duivels. Met 3 doelpunten in 4 minuten zorgde hij voor de verdiende overwinning.